Biologische speciaalzaken organiseren grootste internet smaakpanel

De biologische speciaalzaken, verenigd in Promotiebureau Biologische Speciaalzaken, organiseren in het kader van de Week van de Smaak het grootste internet smaakpanel. Klanten van natuurvoedingswinkels worden vanaf medio september uitgenodigd om hun top vijf van favoriete biologische producten op de website www.proefenstem.nl (vanaf 10 september) kenbaar te maken.

Begin november worden de stemmen geteld en wordt het lekkerste biologische product bekend gemaakt. De deelnemers met de origineelste motivaties voor hun smaaktopper worden beloond met een smaakfeest voor twee personen op Landgoed Rhederoord, of gratis biologische boodschappen ter waarde van € 50,-.

Nieuwe oogst

Veel biologische natuurvoedingswinkels vieren vanaf de Week van de Smaak de komst van veel nieuwe oogstproducten, zoals de nieuwe aardappelen uit Nederland, de Hollandse appels en peren, de Hollandse pompoenen, de druiven en allerlei fruitproducten die van nieuwe oogst gemaakt zijn. Biologische producten zijn vers op hun aller lekkerst. Daarom zijn diverse nieuwe oogst producten genomineerd, zoals:

Bio Aardappel: verrassend veelzijdig

De nieuwe oogst aardappelen rekenen wij tot de smaaktoppers in de natuurvoedingswinkels. De smaak is verrassend veelzijdig. Omdat u verschillende aardappelrassen aantreft in de biologische speciaalzaken, van de rode raja’s tot de kruimige ditta’s. En omdat de biologische aardappelen geteeld worden zonder gifstoffen en niet de grond uit gejaagd worden door kunstmest. Als u de biologische aardappelvelden in het rijke natuurschoon van Nederland wilt bezoeken, surf dan eens naar www.pieperpad.nl Met prachtige fietstochten door natuurlijk Nederland.

Bio Appel: in alle soorten en maten

De biologische appels uit Nederland zijn nu op z’n aller lekkerst. Net geplukt van de boom, dus verser kan niet en dat proef je. Vol sap, lekker fris-zoet en met een goed stevige beet. En de biologische telers hebben verschillende soorten in de aanbieding. De sappige Elstar, de gezonde Santana (geschikt voor 50% van de mensen met een appelallergie) en de Rode Boskoop. Natuurlijk vindt u ook de Goudrenet en op veel plaatsen zijn de Sterappels nog verkrijgbaar.

Bron: Stichting PBS

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.