Jover actief in China

Dalice hanteert de slogan “NOT SAFE=NO TRADE”Dalice Qingdao Trading Company Ltd is importeur/exporteur van groenten en fruit, gevestigd in de Chinese stad Qingdao. Het bedrijf werd opgericht in 2003 en wordt beheerd door het Nederlandse bedrijf Jover B.V, dat een dochteronderneming is van The Greenery. Dalice verhandelt een uitgebreid assortiment aan groenten en fruit van knoflook tot druiven en van peren tot pomelo's. Alle producten worden geleverd door erkende producenten bedrijven, die geselecteerd zijn na een grondige inspectie. "Wij gebruiken onze netwerk van contacten om leveranciers te vinden die topkwaliteit kunnen leveren."

Import naar China:
Druiven, mango's, Peruaanse mandarijnen, kersen, Chileense appelen, Nieuw-Zeelandse appelen, Zuid-Afrikaanse sinaasappelen, Italiaanse kiwi's en Hollandse peren.

Export vanuit China:
Appelen, wortelen, knoflook, druiven, litchi's, uien, peren, paprika's en pomelo's.Dalice richt zich nu met name op de uitbreiding van de markt voor Chinese paprika's. De paprika's worden geteeld volgens strenge kwaliteitseisen. Het proces wordt begeleid door Europese zaden- en gewasbeschermingsleveranciers. The Greenery en Dalice garanderen een voedselveilig product dat afgezet wordt in zowel eigen land als daarbuiten.

Dalice richt zich met name of de export van Chinese groenten en fruit, maar importeert ook producten voor Chinese en andere Aziatische klanten. Met behulp van het uitgebreide netwerk van de aandeelhouder heeft Dalice de capaciteit om de Chinese consument te voorzien van een uitgebreid assortiment aan internationale producten.Consumenten voorzien van veilige producten is het belangrijkste speerpunt van Dalice. Zij houden zich dan ook vast aan de slogan "NOT SAFE=NO TRADE". Dalice verhandeld alleen producten van leveranciers die bewezen hebben producten te kunnen leveren van constante kwaliteit en voedselveiligheid. De producten worden nauwlettend in de gaten gehouden d.m.v. een centrale database van The Greenery, waarin alle gebruikte gewasbeschermingsmiddelen en residu-levels van alle klanten in alle landen bijgehouden wordt.

Voor meer informatie:
Sarah McCormack
Dalice Qingdao Trading Company Limited
tel: +86-532-8597-1916
fax: +86-532-8597-1918
mob:+64-21-622-768
www.dalice.cn


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.