Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe spruitenverpakking van Euro West is een groot succes

Begin december is Euro West gestart met een nieuwe verpakking voor spruiten. De verpakking is aantrekkelijk gemaakt door een frisse uitstraling en specifieke consumenteninformatie. Op de spruitenverpakking is zeer positief gereageerd en de verkoop is goed verlopen. Euro West heeft de spruitenverpakking ontwikkeld met een exporteur en verpakkingsleverancier NNZ. De uitstraling van de verpakking is fris en op de verpakking staan allerlei handige bereidingstips voor de consument. De spruitenverpakking is in Duitsland en Engeland op de markt gebracht. De introductie is succesvol en de spruiten zullen in het nieuwe seizoen, oktober 2009, wederom in de nieuwe verpakking worden verpakt.



Al bijna 30 jaar is Euro West een onafhankelijke groothandel die gespecialiseerd is in het verpakken van groenten en fruit. Euro West beschikt over een breed verpakkingsassortiment en het verpakkingsproces is volledig gecertificeerd. In bezit zijn het BRC-certificaat, het IFS-certificaat, het RIK-certificaat en het Skal-certificaat. Euro West heeft 25 vaste medewerkers in dienst en per dag is er een vaste ploeg uitzendkrachten aan het werk. Zij beschikken over veel ervaring, waardoor de kwaliteit van de producten gewaarborgd wordt.

Verpakkingslijnen

In totaal beschikt Euro West over 17 verschillende verpakkingslijnen. Voor het verpakken van producten in netlon zijn er 9 machines. De netlonmachines verpakken tomaten, spruiten, paprikamix en citrus in verschillende netlonverpakkingen. De 4 flowpackmachines kunnen alle producten met een flowpack voorzien, dit kan als enkel product verpakt worden of meerdere producten op een schaal afgesloten in een flowpack. Er is één sealmachine voor het sealen van 1, 2 of 3 stuks paprika.

Een luxere verpakkingsmogelijkheid is de klafnet. Euro West heeft één klafnetmachine waar paprika’s, spruiten, avocado’s, limoenen, citroenen, mandarijnen en een persmix in een klafnet verpakt worden. Op het label van de klafnet kan allerlei informatie voor de consument gedrukt worden, zoals recepten.

De foodcontainermachine is geschikt om schalen te maken voor paprika mix, appels, peren en citrusfruit. Naast alle geautomatiseerde verpakkingen is het ook mogelijk om handmatig ompak- en uitzoekwerk bij Euro West te laten verrichten. Opslaan en koelen van producten doet Euro West ook voor derden.

Voor meer informatie:
Marco Vijverberg
Euro West bv
ABC Westland 322
2685 DD Poeldijk
Tel: 0174-246268
Fax: 0174-248904
www.euro-west.nl
Publicatiedatum: