Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
automatisch glanzende gouden, zilveren of doorzichtige folie op etiketten voor inkjetprinters

Logi Label kondigt foliedruksysteem FX400e aan

Logi Label, een vooraanstaand leverancier van onder andere gespecialiseerde etiketten printers introduceerde vandaag de nieuwe FX400e thermo transfer folie printer. De FX400e is een optionele accessoire voor de kleurenlabelprinters uit de LX-serie van Primera en brengt integraal glanzende gouden en zilveren randen, tekst en afbeeldingen aan op etiketten voor inkjetprinters. Het resultaat is vrijwel identiek aan dat bij de traditionele warmdrukmethode voor drukwerk met metallic kleuren. Dit systeem brengt schitterende hoogglansaccenten op etiketten aan. Aangezien het proces volledig digitaal verloopt, zijn er geen instelkosten. Vrijwel elk denkbaar ontwerp kan worden afgedrukt.



"Het toevoegen van glanzende gouden en zilveren afbeeldingen aan etiketten zorgt ervoor dat uw product aanzienlijk beter opvalt in het schap", aldus Ton Janssens van Logi Label. "Gezien worden vertaalt zich bijna altijd in meer verkopen. Hierdoor zijn de kosten voor de aanschaf van een FX400e om uw interne printmogelijkheden uit te breiden gemakkelijker te rechtvaardigen."

Glanzende metallic randen en afbeeldingen is uitermate geschikt voor producten zoals wijn, hoogwaardige, luxe levensmiddelen, kwalitatief hoogstaande relatiegeschenken en nog veel meer. Doorzichtige folie voor de FX400e is ook leverbaar. Dankzij deze folie krijgen uw etiketten niet alleen een mooie professionele hoogglanslaag, maar zijn zij ook nog eens nagenoeg waterbestendig! Verder zorgt deze folie ervoor dat uw printwerk UV-bestendig wordt, waardoor het langer aan natuurlijke en kunstmatige lichtbronnen kan worden blootgesteld.

De FX400e wordt geleverd met Primera’s PTFoil-software. Dankzij deze software kunt u gemakkelijk en snel twee verschillende afbeeldingen op hetzelfde etiket laten drukken: de een door middel van inkjet en de ander door middel van foliedruk.
Het systeem bevat daarnaast een gepoedercoate metalen standaard voor uw inkjetprinter uit de LX-serie en voor de FX400e folie printer. Deze standaard zorgt ervoor dat beide apparaten tijdens productie perfect uitgelijnd blijven en de printers aan elkaar kunnen worden gelust.

Het foliedruksysteem FX400e kost € 1.499 (adviesverkoopprijs). De machines zijn verkrijgbaar vanaf medio april bij Logi Label. De FX400e wordt geïntroduceerd op de Empack 2009 in Den Bosch op 1 en 2 april. Standnummer Logi Label is L1186.

Voor meer informatie:
Ton Janssens
Logi Label Benelux
Tel: 078-6816120
Fax: 078-6822149
www.logilabel.com

Publicatiedatum: