Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bart Bosveld nieuwe secretaris en directeur Ctgb

Mede namens de minister van VROM heeft minister Verburg van LNV dr. Bart Bosveld per 1 april 2009 benoemd tot secretaris van het Ctgb. De secretaris vervult tevens de functie van directeur van het Ctgb. De benoeming vindt plaats op voordracht van het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb). Bosveld volgt dr. Jan Boleij op die per 1 maart 2009 met pensioen gaat.

Bosveld is momenteel Executive director bij de Society of Environmental Toxicology and Chemistry (SETAC) Europe in Brussel en tot 1 april 2009 plaatsvervangend lid van het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden. Na zijn opleiding als bioloog en zijn promotie op een toxicologisch onderwerp is hij in diverse functies werkzaam geweest op het gebied van de milieutoxicologie. Als directeur bij SETAC vormde hij een schakel tussen wetenschap, overheid en industrie.

Publicatiedatum: