Burgemeester Westland opent Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem 2009

Dinsdag 17 februari 2009 om 14.00 uur opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor de bezoekers van Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem. Voorafgaand aan de vakbeurs zal er eerst nog een officiële opening plaatsvinden. Waar in 2007, Nico van Ruiten en in 2008, Jan Mastwijk het startschot gaven, zal in 2009 burgemeester J. van der Tak de opening verrichten. De heer J. van der Tak is burgemeester van het Westland en voorzitter van Greenport(s) Nederland.

Beursorganisator Ramon Schlepers is zeer tevreden: "Ik ben blij dat er zo enthousiast werd gereageerd toen ik met dit verzoek kwam. Naast de opening heeft de gemeente Westland ook een stand tijdens de vakbeurs. Dit bevestigd nogmaals wat ik al eerder heb gezegd. De verhuizing van Rijswijk naar Gorinchem is zeer positief ontvangen in het Westland."

Via een brief aan de beursorganistie gaf de burgemeester het volgende aan: "Als voorzitter van Greenport(s) Nederland en burgemeester van Westland, de grootste glastuinbouwgemeente ter wereld, hecht ik veel waarde aan Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem omdat dit bij uitstek momenten zijn voor alle spelers in het cluster om elkaar te ontmoeten. Verhuizing van het evenement van Rijswijk naar Gorinchem mag niemand ervan weerhouden om de dagen te bezoeken. De tuinbouwsector is één van de belangrijkste pijlers van de Nederlandse economie. Haar sterke mondiale positie heeft ze te danken aan een combinatie van passie, talent en economie met innovatie en verduurzaming als speerpunt. Die elementen zien we ook terug op Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem."

Openingstijden Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem:

Dinsdag 17 februari 2009 14.00 – 22.00 uur
Woensdag 18 februari 2009 14.00 – 22.00 uur
Donderdag 19 februari 2009 14.00 – 22.00 uur


Voor informatie over Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem 2009 kunt u contact opnemen met de beursorganisatie via (tel. 0523-238 535). Voor meer informatie kunt u ook een e-mail sturen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven