Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ispecial hofleverancier voor cultureel diner 'What is Spicy?'

'What is spicy?' belooft een informele avond te worden waar culinair genieten samenvalt met bijzondere kunstuitingen en is geïnspireerd op het leven en het werk van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo. Haar passie voor het leven en de zintuiglijke genoegens kwam onder meer tot uiting in de diners die zij organiseerde. Tegelijkertijd wil 'What is spicy?' helpen de armoede onder de meest kwetsbare leden van de Mexicaanse samenleving, de kinderen, te bestrijden door de internationale stichting Children of Mexico te steunen. Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop wordt daarom aan deze stichting gedoneerd. In het kader van Que es Picante kunnen ook verdere donaties voor Children of Mexico worden gedaan.



'What is spicy?' wordt mede ondersteund door de Ambassade van Mexico inNederland, Aeromexico, het Kunsthalcafé, Laloberinto Art & Design,Baby Phat Benelux en Patrick Paludanus.ie Voor dit diner is ispecialgevraagd de exclusieve specialties uit hun pakket aan te leveren.Natuurlijk voldoen we graag aan deze vraag en steunen hiermeebelangenloos het project 'Children of Mexico'.

De avond brengt een unieke groep kunstenaars uit diverse kunstrichtingen bij elkaar. Elektronische, conceptuele kunst, muziek, meer traditionele Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse traditionele kunst. De kunstenaars komen vanuit Mexico, Nederland en andere Europese landen voor het eerst samen om hun artistieke krachten te bundelen voor het welzijn van de kinderen van Mexico. De kunst wordt tijdens een lezing verbonden aan het thema Frida Kahlo en aan Mexico. Naar Mexico wordt tevens een reis verloot. De organisatie van deze speciale avond is in handen van La Seducción del Gusto en de stichting BABEL voor kunst en culturele diversiteit.

Voor meer informatie:
www.que-es-picante.nl/index2.html
www.ispecial.info

Publicatiedatum: