Groentendagen Barendrecht verhuizen naar Evenementenhallen Gorinchem

De Groentendagen van LTO Groeiservice verhuizen komend jaar naar de Evenementenhallen in Gorinchem. Deze beurs voor de vollegrondsgroentensector vindt plaats op 9 en 10 januari en is gratis toegankelijk voor telers en toeleveranciers in de vollegrondsgroenten. De Groentendagen (de nieuwe naam van de Vollegrondsgroentendagen en de Tuinbouw Topdagen) vinden drie keer per jaar plaats. In december trok het evenement in Venlo circa duizend bezoekers.

Op 9 en 10 januari zijn de Groentendagen in Gorinchem en op 16 en 17 januari in het Noord-Hollandse Middenmeer. Tijdens de Groentendagen toont een grote variëteit aan bedrijven hun producten en diensten in de vollegrondsgroentensector. Daarnaast kunnen leden van kennisnetwerkorganisatie LTO Groeiservice kosteloos twee lezingen bijwonen.

De Groentendagen in Gorinchem vonden tot vorig jaar onder een de naam Vollegrondsgroentendagen plaats bij The Greenery in Barendrecht, maar de toenmalige beursruimte is niet beschikbaar. Daarom heeft de organisatie gekozen voor de Evenementenhallen, Franklinweg 2 in Gorinchem. De Groentendagen zijn op 9 januari van 18.00 tot 22.00 uur en op 10 januari van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.groeiservice.nl/Evenementen/Groentedagen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven