Agrarisch Ondernemer van 2008 steunt 3 goede doelen

Royal Pride helpt leerlingen Maurice Maetelinckschool spelen, leren en sporten

Een droom is werkelijkheid geworden voor de leerlingen van de Maurice Maeterlinckschool in Delft. 30 oktober heeft de officiële opening van de Tuin van de Blauwe Vogels plaatsgevonden. Kinderen van de school en uit de buurt kunnen er spelen, leren en sporten. De leefwereld ‘sporten’ krijgt een bijzondere invulling met de opening van het nieuwe speelplein.

 
Royal Pride Holland heeft samen met een groot aantal bedrijven waarmee zij samenwerkt, een belangrijke bijdrage geleverd aan het project. Naar aanleiding van het winnen van de Agrarisch Ondernemersprijs 2008, heeft Royal Pride Holland samen met de hierboven gelinkte bedrijven € 185.000 bij elkaar gebracht waarmee 3 goede doelen worden gesteund. Een van deze goede doelen is het nieuwe sport/speelplein van de Maurice Maeterlinckschool. De andere twee zijn KIKA en JUMP (jump is het jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting)

De Tuin van de Blauwe Vogels
De uitdagende en kindvriendelijke inrichting van het terrein dragen bij aan de ontwikkeling van de leerlingen van de Maurice Maeterlinckschool. Zij kunnen in de nieuwe tuin spelen, leren en sporten op een nieuwe, uitdagende manier.

De Maurice Maeterlinckschool is een algemeen-bijzondere school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs en ambulante begeleiding voor leerlingen met een motorische of meervoudige handicap en langdurige zieke leerlingen. De school maakt deel uit van de stichting SOMETZ. De sponsors geven aan deze school te willen steunen, omdat De Maurice Maeterlinckschool op innovatieve wijze invulling geeft aan toegankelijk onderwijs. Toegankelijk onderwijs en samen spelen bevordert het groei- en leerproces van kinderen en zijn noodzakelijke onderdelen van een samenleving waarin iedereen kan meedoen.

Bron: Royal Pride Holland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven