Twee nieuwe beleidsspecialisten bij LTO Noord Glaskracht

Guus Meis werkt vanaf 1 januari 2009 als beleidsspecialist Milieu bij belangenorganisatie LTO Noord Glaskracht in Bleiswijk. Enkele weken later, uiterlijk op 1 februari, start Dewi Hartkamp als beleidsspecialist Kennis en Innovatie. LTO Noord Glaskracht is de belangenorganisatie voor ondernemers in de glastuinbouw. Guus Meis uit Maasland is momenteel werkzaam bij DLV Glas en Energie. Daar is hij senior projectadviseur. Vanaf 1 januari 2009 treedt Meis in dienst als beleidsspecialist Milieu bij LTO Noord Glaskracht.

Dewi Hartkamp uit Utrecht werkt momenteel als beleidsadviseur bij Senter Novem, het agentschap van EZ voor innovatie en duurzaamheid. Bij LTO Noord Glaskracht gaat Hartkamp samen met Peter Oei van Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN) werken aan het innovatieprogramma Glastuinbouw 2030.

LTO Noord Glaskracht

LTO Noord Glaskracht is de belangenorganisatie voor glastuinbouwondernemers boven de grote rivieren. De beleidsmedewerkers van LTO Noord Glaskracht ondersteunen ondernemers op de gebieden arbeid, energie, innovatie, milieu, gewasbescherming, ruimtelijke ordening en ondernemerschap. Zij doen dat op landelijk, provinciaal en regionaal niveau. Voor de landelijke tuinbouwlobby wordt samengewerkt onder de vlag van LTO Glaskracht Nederland. Met het aantrekken van Guus Meis en Dewi Hartkamp heeft LTO Noord Glaskracht twee belangrijke vacatures met succes weten in te vullen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven