'Tuinder en huisbaas tegelijk'

ZLTO en LTO Groeiservice organiseren vandaag bijeenkomst over huisvesting

De vollegrondsgroentesector heeft de laatste jaren een sterke groeidoorgemaakt. Specialisatie en schaalvergroting zijn daarbij specifiekekenmerken. Voor het verzetten van het werk wordt meer en meer gebruikgemaakt van buitenlandse werknemers. Deze mensen dienen uiteraardvoorzien te worden van een dak boven hun hoofd. Woonunits, caravans,verbouwde stallen, en/of loodsen en complete huizen worden ingericht omde mensen daarin te huisvesten tijdens hun werkverblijf in Nederland.De tuinder is al lang niet slechts een tuinder, maar ook een huisbaas.Daarom nodigen ZLTO en LTO Groeiservice u uit voor een themabijeenkomst op 11 november:

Programma

  • Provinciaal en gemeentelijk beleid Huisvestiging: debelangenbehartingsinsteek van de ZLTO. Presentatie door Herman Litjens,beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening ZLTO.
  • Gemeentelijk beleid Huisvesting. Presentatie door Nicole Hendriks, gemeente Zundert
  • Achtergronden, ontwikkeling en motivatie voor huisvesting op hetbedrijf van Van den Berg. Presentatie door Toon van den Berg,ondernemer.
  • Bezichtiging huisvesting bedrijf Van den Berg. Met de heer FransLenaers, toezichthouder bij de gemeente Zundert. Hij gaat in oppraktijksituaties.
  • Discussie met sprekers en aanwezigen.
Klik hier voor de brochure over de bijeenkomst

De bijeenkomst vangt op 11 november aan om 14.15 uur bij de Mts. Van den Berg-Daamen, Nelleveldstraat 8 in Rijsbergen. Deelname aan de themabijeenkomst is gratis voor leden van de ZLTO enLTO Groeiservice. U kunt zich telefonisch aanmelden bij de ZLTO.Informatielijn: 0900-235 95 86 (€ 0,05 per minuut).

Voor meer informatie:
Ulko Stoll

LTO Groeiservice

Mob: 06-20417225


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven