Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eén loket voor werkgeversdiensten in land- en tuinbouw

Werkgevers in de land- en tuinbouw kunnen vanaf 1 november met al hun vragen over werkgeverschap terecht bij de LTO Noord werkgeverslijn. Dit is een nieuwe dienst voor werkgevers in de agrosector en is gratis voor LTO-leden. Personeel, vast of tijdelijk, stelt veel ondernemers voor vragen op het gebied van wet- en regelgeving. Ook op organisatorisch, financieel en sociaal vlak komt er nogal wat kijken bij het hebben van personeel. Daarom komt LTO Noord nu met de werkgeverslijn; één centraal aanspreekpunt voor alle werkgeversvragen van agrarisch ondernemers.

De LTO Noord werkgeverslijn adviseert over alles dat met groene arbeid te maken heeft en onderhandelt over cao’s. Ook behandelt de werkgeverslijn klachten die ontstaan door onwerkbare regelgeving. Volgens LTO Noord-directeur Ton van Vuren is de komst van de werkgeverslijn logisch: "We zien dat steeds meer ondernemers ook werkgever worden. Een kwart van onze 22.000 bedrijfsleden werkt met vast of tijdelijk personeel. Dat percentage neemt toe. We ondersteunen deze ontwikkeling door het ondernemers makkelijk te maken: werkgevers kunnen met hun vragen bij één loket terecht."

De LTO Noord Werkgeverslijn is bereikbaar op telefoonnummer 088 - 888 66 88, via www.ltonoord.nl/werkgeverslijn en via e-mail: werkgeverslijn@ltonoord.nl.
Publicatiedatum: