Opening Agriport A7 met overdekte winternachtmarkt en feest

Op vrijdag 28 november 2008 vindt in gemeente Wieringermeer de opening van het projectgebied Agriport A7 plaats. In gezelschap van genodigden zal gedeputeerde Jaap Bond van provincie Noord-Holland samen met burgemeester Peter Leegwater het gebied officieel openstellen voor verkeer. De consumentenbeurs vormde in november 2005 min of meer het startschot voor de ontwikkeling van Agriport A7. Het werd een evenement met meer dan 30.000 bezoekers.

Nu, drie jaar later, is een bedrijventerrein en een glastuinbouwgebied vol in bedrijf. Dit is voor gemeente Wieringermeer en Agriport A7 BV aanleiding om in het logistieke centrum langs de A7 nogmaals een avondprogramma te organiseren dat voor iedereen toegankelijk is. Het programma start om 18.00 uur met een overdekte ‘Mega Winternachtmarkt’ in de sfeer van de feestdagen. In meer dan 100 marktkramen kunnen bezoekers de laatste cadeautjes voor de feestdagen inkopen. Ook regionaal aanbod van groente uit de kassen en de Verse Vismarkt van Wieringen zijn vertegenwoordigd.

De winternachtmarkt loopt vanaf 22.30 uur over in een groot avondvullend feest met een live optreden van de band Reckless. De entree van de overdekte Winternachtmarkt bedraagt € 1 per persoon en komt in zijn geheel ten goede van de Stichting AED in Wieringermeer. Geïnteresseerden voor een kraam op de winternachtmarkt kunnen een mailtje sturen naar: info@fontaines-a-vin.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven