Nieuwe oplossingen van Priva zijn erg gebruiksvriendelijk

Priva Office Direct biedt bedieningsgemak en snel inzicht

Priva Office Direct, het nieuwe bedieningsprogramma voor de Priva Intégro procescomputer, is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en herkenbaar, en dus gemakkelijk om mee te werken. Een gewenste waarde instellen met één muissleep en belangrijke alarmen direct per sms ontvangen, zijn voorbeelden van de daadkracht van Priva Office Direct. Daarnaast kan de teler zelf bepalen hoe hij de weergave instelt van het zeer grafisch georiënteerde programma. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om aparte dashboards te gebruiken van de teeltafdelingen of de energieruimte.

Onder het motto ‘het wijst zich vanzelf’ focust Priva Office Direct dus op bedieningsgemak en snel inzicht voor de teler. Direct de juiste hoeveelheid groeilicht op basis van het PAR-niveau, een schematische weergave van alle processen die met de Intégro geregeld worden, direct inzicht in het waterbeheer, sturen op afstand en nieuwe overzichtelijke processdashboards zorgen ervoor dat de teler gemakkelijker kan bedienen en de processen kan verbeteren.
 
Ook op het gebied van management zet Priva in op gemak. Priva biedt onder andere oplossingen om de administratieve lastendruk te verlagen. Een teler heeft tegenwoordig namelijk niet alleen te maken met de planning van zijn productie, teelt, arbeid en milieuregistratie, maar ook financiële dienstverleners, teeltvoorlichters en andere toeleveranciers vragen om aandacht en willen actuele en accurate informatie. Priva Fusion, het managementsysteem dat inzicht geeft in de diverse bedrijfsprocessen, laat de teler bijvoorbeeld zien of de geplande oogst die dag wel wordt gehaald en dus ook of er morgen meer of minder medewerkers nodig zijn. Telers kunnen zelf aangeven welke elementen binnen Priva Fusion voor hen van belang zijn en vervolgens groeit het systeem mee met zijn bedrijf.

De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan snel. Het regelen en bijhouden van een goed en veilig computersysteem wordt steeds complexer en arbeidsintensiever. Priva heeft met Priva ICT Solutions de expertise in huis om de teler te adviseren en ondersteunen. Voor een veilige totaaloplossing voor alle bedrijfsdata, maar ook voor het beheer en het leveren en installeren van hard- en software.

Ook Priva ICT Solutions focust op gebruiksgemak. Priva biedt telers nu bijvoorbeeld de mogelijkheid om vanaf hun vakantieadres de zaken in de gaten te houden. Via een smartphone, palm- of laptop wordt verbinding gelegd met de klimaatcomputer. Zo kun je overal – op het strand, restaurant of al dobberend op de zee – het kasklimaat in de gaten houden. Een andere voorbeeld van Priva ICT Solutions is support of afstand. Priva adviseurs loggen desgewenst on-line in op de computer van de klant en kijkt hoe optimaal de instellingen zijn op het gebied van bijvoorbeeld klimaat, buffers, vocht en raamstanden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven