Open Huis Dagen bij Joh. Vos Capelle bv groot succes

Van donderdag 2, tot en met zaterdag 4 oktober 2008 heeft Joh. Vos Capelle bv vele bezoekers mogen begroeten op hun Open Huis Dagen. Deze drie dagen waren een enorm succes. Zeker de modeshow van werk- / veiligheidskleding trok veel aandacht.

Tijdens de officiële opening op donderdag stelde de Burgemeester van Waalwijk, de heer Drs. A.M.P. Kleijngeld een mini-WKK in bedrijf. Met deze WKK (WarmteKrachtKoppeling) kan op eigen terrein zowel elektriciteit als warmte worden geproduceerd. De elektriciteit en warmte zal op het bedrijf zelf gebruikt worden. Een eventueel overschot aan opgewekte stroom, kan worden terugverkocht aan de elektriciteitsbedrijven. Hiermee wordt ook een belangrijke bijdrage geleverd aan vermindering van het broeikaseffect door een lagere emissie van CO2.Tijdens de Open Huis Dagen heeft het bedrijf vele bezoekers mogen verwelkomen. Bij de diverse stands kon men de nieuwste producten en noviteiten aanschouwen. Er was voor iedere tak waarin Vos werkzaam is wel iets te zien. Naast de ruim opgezette ARBO-afdeling in de tent, kon men de nieuwste machines van Husqvarna en Kubota zelf uitproberen. Uiteraard mocht een heuse zaagwedstrijd niet ontbreken.

Iedere dag konden de bezoekers kijken naar de spetterende modeshow. Op stevige muziek werden door scouting Jan de Rooij de nieuwste trends op het gebied van werk- / veiligheidskleding getoond. Vol overgave kwamen de vele merken, kleuren en soorten voorbij. Van een nieuwe handschoen tot een nieuwe moderne jas.Bezoekers konden zich op donderdag laten tekenen door een karikatuurtekenaar. ’s Avonds liet een goochelaar velen de mond openvallen van verbazing. Kinderen konden terecht op het springkussen, en op zaterdag konden de kinderen worden geschminkt en was er een ballonnenclown aanwezig om de kleintjes te vermaken.

Tijdens deze dagen heeft Vos wederom laten zien waar het voor staat: klantgericht, duurzaam, betrokken en uiteraard no-nonsense.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven