Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komkommerteler Jaco Kieviet als teeltvoorlichter aan de slag bij Green Q

Tholen - Komkommerteler én voorzitter van de landelijke komkommercommissie Jaco Kieviet gaat als teeltvoorlichter aan de slag bij Green Q. Afgelopen dinsdag werd op de Horti Fair de handtekening gezet onder het contract. Voorlopig gaat het om een overeenkomst van één dag in de week. De teler gaat zich in zijn nieuwe functie - hoe kan het ook anders - met name bezig houden met voorlichting in de komkommerteelt.


Jaco tussen de komkommers

Voor de Zeeuwse teler gaat met zijn nieuwe job een langgekoesterde wens in vervulling. "Ik wilde al langer iets in de voorlichting gaan doen en Green Q kwam daarbij op mijn pad. Green Q is voornamelijk sterk in de adviezen in de tomaten- en paprikateelt, maar is in de komkommerteelt minder bekend", vertelt Jaco. "In eerste instantie zal ik proeven in het Improvement Centre te begeleiden, maar later hoop ik me ook bezig te houden met de teelt in het buitenland."


Jaco Kieviet (links) met 2 medewerkers op de Horti Fair

Green Q is een adviesbureau voor de voedingstuinbouw. Zij makengebruik van een combinatie van teelttechnische, technische enbedrijfseconomische advisering, waardoor volgens de organisatie eenverhoogd rendement behaald kan worden.