Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spruitentelers The Greenery bekijken nieuwe rassen in Zeewolde



Op vrijdag 10 oktober j.l. bezochten de spruitentelers van The Greenery het bedrijf van Jan en Ronald Herbert in Zeewolde om daar de rassenproef te bekijken. In samenwerking met de zaadbedrijven S&G, Nickerson, Bejo en Agrisemen werden de nieuwe rassen bekeken met tekst en uitleg van de specialisten van de zaadbedrijven. Cock van de Marel van Agrifirm gaf ter plekke uitleg over diverse teeltzaken. Aansluitend bezochten de telers het bedrijf van de gebroeders Herbert om aldaar een toelichting te krijgen op de sorteerunit met nieuwe computerprogrammatuur er in.


De telers met IJsbrand Chardon en het dameshockeyteam GCHC op de foto

Na het officiƫle gedeelte werd IJsbrand Chardon welkom geheten door Greenery Relatie Manager Wim van de Wiel. Aan twintigvoudig Nederlands Kampioen en viervoudig wereldkampioen Chardon de eer om een peptalk te houden richting het dameshockeyteam van GCHC uit Groningen dat minimaal dezelfde ambities heeft en gesponsord wordt door de spruitentelers van The Greenery. Aansluitend volgde een gezellige en informele avond in Zeewolde.


Publicatiedatum: