Horti Fair (stand 01.0328)

Innovatief alarmmeldingssysteem van Van der Arend kan duizenden meldingen genereren

Een bezoek aan de Van der Arend stand (01.0328) tijdens de Horti Fair is zeker een must. Zo is er in onze stand een pompunit te bezichtigen en schenken we aandacht aan een innovatief alarmmeldingen systeem. Het alarmmeldingen systeem is een samenwerking tussen Van der Arend, Adesys en Priva. Waar de meeste alarmsystemen 16 tot 32 meldingen genereren kan het door ons aangeboden systeem indien nodig duizenden meldingen doen.De automatische alarmcentrale bestaat uit een PC met onder andere Windows draaiende meldbanksoftware en één of meerdere hieraan gekoppelde telefoonlijninterfaces voor ontvangst van de alarminformatie en het uitbellen naar onze servicemensen. Service staat hoog in het vaandel bij Van der Arend. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor de klant paraat om bijstand te verlenen waar en wanneer dat nodig is om kostbare stilstand te beperken.

Alarmmanagement

Binnenkomende alarmmeldingen komen veelal uit alarmmelders die kritische technische installaties bewaken. Deze bellen in op het meldbanksysteem zodra zich daar een technische storing voordoet. Eenmaal binnen in het meldbanksysteem wordt aan een alarm een urgentie toegekend en start indien gewenst het oproepen van een servicemonteur.

Het alarmmelding systeem kent diverse belangrijke technische eigenschappen. Zo wordt een alarmontvangst van vrijwel elk fabricaat alarmmelder ontvangen. Ook loopt het alarmontvangst middels een bussysteem direct aan een meldbank PC. Veder heeft u altijd een actueel alarmoverzicht van al uw technische installaties en gebeuren alarmoproepen aan de hand van het dienstrooster van servicemedewerkers.

Alarmdoormelding gaat middels spraak of een sms- of semafoonbericht. Tevens is het mogelijk om diverse rapportages van alarmen in te zien en het systeem te koppelen met Priva Office versie 6. Ook is het systeem te koppelen naar het internet voor het uitlezen en bediening op afstand. Mocht er uitval optreden zal dit autonoom worden gemeld door een lijninterface. Kortom Van der Arend biedt een innovatief systeem aan als het gaat om alarmmanagement. En wij willen u hier graag meer over vertellen tijdens de Horti Fair.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven