Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter Maes van Koppert Biological Systems wint Exportmanager Award 2008

Peter Maes, sales en marketing manager bij Koppert Biological Systems, heeft op dinsdag 7 oktober de Export Manager Award gewonnen. De prijs werd uitgereikt door staatssecretaris de heer Frank Heemskerk van het Ministerie van Economische Zaken. Aan de uitreiking ging een presentatie vooraf van de 4 finalisten in het ING House in Amsterdam. Na de presentatie voor de jury en een groot publiek van directeuren, export-, sales- en areamanagers, was er voor de jury en andere aanwezigen de gelegenheid om kritische vragen te stellen.


Peter Maes en Frank Heemskerk (Foto: Maurits van Hout)

Peter Maes maakte in zijn presentatie duidelijk dat export niet alleen door de export manager gedaan wordt, maar een team spel is, waarbij de hele organisatie betrokken moet worden. Peter gaf een duidelijk visie op waar het om draait bij exporteren, aldus een van de juryleden. "Je inleven in de mens en de cultuur, je talen spreken en luisteren naar de wensen van de klant." De Exportmanager Award wordt georganiseerd door Fenedex en Export Select. Meer informatie is te vinden op www.exportmanagervanhetjaar.nl


 
Publicatiedatum: