Voorlichtingsavond Mijnsheerenland, 23 oktober

Inspelen op de fiscale goei van tuinbouwbedrijven

De werkgroep Komkommer, regio ZWN van LTO Groeiservice, organiseert een voorlichtingsavond op donderdag 23 oktober, om 19.30 uur, bij ’t Stamineeke in Mijnsheerenland. De avond wordt ingevuld door Alfa Accountants en Adviseurs. Zij gaan in op het bedrijfseconomische aspect van een komkommerbedrijf. De werkgroep komkommer regio ZWN hoopt alle leden uit de regio van LTOGroeiservice te mogen verwelkomen op donderdag 23 oktober 2008 om 19.30uur.

Elbert van Aalst, bedrijfskundig Adviseur Tuinbouw, gaat in op financiële ontwikkelingen bij komkommerbedrijven en hoe een bedrijf daarop kan inspelen. Welke keuze kun je maken voor jouw bedrijf, en waar moet je op letten op korte en zeker op lange termijn? Van Aalst zet verschillende belangrijke aandachtspunten op een rij.

Pieter Dammers, accountant, vult het tweede deel van de avond in. Dammers gaat in op ondernemersvormen bij tuinbouwbedrijven. Als je groeit met het bedrijf, welke ondernemersvormen passen dan het beste bij het bedrijf. Hoe kan je zorgen dat je privé niet aansprakelijk bent? En wat is fiscaal gezien het voordeligst voor het bedrijf?

Bron: Martin Keijzer, LTO GroeiservicePublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven