Stand 04.0108 op de Horti Fair

Raymax introduceert nieuwe diensten voor optimaal rendement van groeilichtinstallaties

Raymax b.v. introduceert tijdens de komende Hortifair enkele nieuwe diensten voor service en meten van groeilichtinstallaties. Elk procentje licht telt. Daarom is het van groot belang het rendement van de groeilichtinstallatie zo optimaal mogelijk te houden. Hiervoor biedt Raymax een compleet pakket van metingen en service. Raymax is aanwezig op de Hortifair in stand 04.0108 in hal 4 van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 oktober in de RAI in Amsterdam.

HSErvice, powered by Raymax

Nieuw in dit totaalpakket is HSErvice. Dit is een mobiele reparatieservice waarbij op de tuin armaturen gerepareerd worden. Telers hoeven defecte armaturen of onderdelen niet zelf op te sturen. Tevens wordt via deze service gewaarborgd dat de groeilichtinstallatie volledig functioneert. Naast reparatie, worden gelijk lampen omgewisseld in het kader van het lampengarantieplan. Raymax neemt de teler met deze service dus de zorg voor zijn gehele groeilichtinstallatie uit handen.

Groeilichtcontract (GLC)

Daarnaast kan Raymax ook de zorg voor behoud van een optimaal rendement van de groeilichtinstallatie uit handen van de teler nemen. Dit kan via het afsluiten van een Groeilichtcontract (GLC). Hiermee stelt de teler zeker dat er jaarlijks op een vast tijdstip metingen worden uitgevoerd van de diverse onderdelen van de groeilichtinstallatie om het rendement hiervan te bepalen. De resultaten uit deze metingen geven een goed beeld van de prestaties van de armaturen, reflectoren en lampen en vormen daarmee een solide basis voor eventueel te nemen investeringsbeslissingen.

1000Watt metingen

Raymax is specialist op het gebied van metingen, zowel in het veld, maar ook van reflectormetingen, lampmetingen etc. Ze heeft hiertoe zelfs de beschikking over een eigen, uniek meetlaboratorium met alle benodigde meetinstrumenten, zoals een zogeheten Bol van Ulbricht. Nieuw is dat Raymax nu als eerste de mogelijkheid biedt om ook de lampen van alle typen/merken elektronische armaturen van 600Watt en 1000Watt te meten. Deze technisch ingewikkelde armaturen vragen aanzienlijk meer kennis en hoogstaande meetapparatuur om goed gemeten te kunnen worden. Raymax gebruikt hiervoor in het eigen meetlaboratorium specifiek door R-Tech (lichttechnisch laboratorium) gekalibreerde meetapparatuur. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven