V&V GlasCompany breidt leveringspakket in glas verder uit

V&V GlasCompany gaat het assortiment aan tuinbouwglas verder uitbreiden. Het bedrijf uit De Lier is met leverancier Jinjing Group overeengekomen dat alle glaskwaliteiten voor de tuinbouw exclusief door V&V op de markt worden gebracht. V&V GlasCompany leverde al het revolutionaire Crystal Clear 91+glas. Binnenkort zal ook Crystal-Diffusion, een diffuse variant van Crystal Clear met als extra optie een A.R. behandeling, op de markt beschikbaar zijn.

Voor V&V GlasCompany betekent de samenwerking dat de activiteiten op tuinbouwglasgebied verder kunnen worden uitgebouwd. Het bedrijf heeft de handen ineen geslagen met de Chinese glasproducent Jinjing Group, de 'huisleverancier' van het Crystal Clear 91+glas. De twee ondernemingen hebben afspraken gemaakt om samen op te trekken op de markt voor tuinbouwglas: Jinjing als ondersteunend ontwikkelaar, V&V GlasCompany als exclusief distributeur.

Met de krachtenbundeling wil V&V GlasCompany zijn positie op de wereldmarkt voor tuinbouwglas verder verstevigen en zowel de innovatie als de leverbetrouwbaarheid een impuls geven. "De intensieve samenwerking maakt een einde aan het versnipperde inkoopbeleid van glas”, constateert Michael Schmitz, directeur van V&V GlasCompany. "Daardoor is de toekomst van glas voor de internationale glastuinbouw verzekerd. Glas is nu in alle maten onbeperkt te verkrijgen, ook gehard glas is geen probleem meer. V&V GlasCompany zal optreden als exclusief distributeur voor de Jinjing Group en elke glashandelaar of kassenbouwer kan nu zijn glas onbeperkt bij ons bestellen."

V&V GlasCompany heeft zich in de afgelopen jaren bereid verklaard om mee te investeren in de ontwikkeling van nieuwe glassoorten. Een van die nieuwe kwaliteiten zal binnenkort worden geïntroduceerd. Het gaat om een variant van Crystal Clear 91+glas, het huidige 'succesnummer' van V&V GlasCompany. Schmitz:"Het huidige Crystal Clear-glas met een transmissie van 91%+ zal dan ook in een diffuse kwaliteit te krijgen zijn en om het aanbod compleet te maken, een diffuse kwaliteit met speciale AR behandeling voor een extra hoge lichttransmissie. We spelen daarmee in op de wensen van telers die onderkennen dat diffuus glas qua lichtkwaliteit veel beter is dan de huidige glassoorten. Dit nieuwe glas is de sleutel voor een betere kwaliteit en productievermeerdering.”

Van 14 tot en met 17 oktober kunt u tijdens de Horti Fair de stand (standnummer 01-0330) van V&V GlasCompany en de Jinjing groep bezoeken. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven