Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
30 september 2008

Excursie en discussie “Glashelder Water” op Agriport A7

Op 30 september 2008 organiseren Natuur en Milieu, CLM en FreSteem met ondersteuning van het ministerie van Verkeer en Waterstaat het symposium “ Glashelder water, een integrale gebiedsaanpak”.

Deze bijeenkomst vindt plaats op het bedrijf van Royal Pride Holland in Middenmeer.
Dit symposium biedt u inzicht in een goede aanpak om ontwikkeling van glastuinbouw en helder duurzaam water samen te laten gaan. Naast een excursie op AgriportA7 zullen vertegenwoordigers van AgriportA7, Royal Pride Holland en Stichting Natuur en Milieu hun visie op dit onderwerp presenteren waarna er gelegenheid is tot het uitwisselen van gedachten en het voeren van een discussie.

Dit symposium is met name interessant voor waterschappen, gemeenten, provincies, tuinbouwondernemers, projectontwikkelaars en belangenorganisaties. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor late aanmelders. U kunt u per e-mail opgeven bij mevrouw Bea de Groot (beadegroot@clm.nl). Voor meer informatie, adres en tijdstip kunt u kijken op de website http://www.clm.nl/projecten/glashelderwater.html
Publicatiedatum: