Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Macedonië:

Tweedehands tunnels en foliekassen gevraagd

Door de mogelijkheid om gebruik te maken van de financiële steunprogramma’s , investeringskrediet, van de Macedonische overheid voor de Land- en Tuinbouwsector en de ontwikkelingen met slechte prijsvorming gedurende de afgelopen maanden, plus de grilligheid van de weersomstandigheden, zoals hagelbuien, slagregens en windstoten, hebben menige kleine tuinder aan het denken gezet.

Vele komen tot de conclusie dat een “beschermde productie” het beste alternatief is, maar doordat de beschikbare kredieten niet voldoende zijn om het grootschalig op te zetten, gaat de interesse uit naar tweedehands constructies van foliekassen en hoge tunnels van 500 tot 2000 m2. Deze oude constructies uit Nederland, kunnen door vervanging van niet meer bruikbare delen en nieuwe folie zeker een grote bijdrage leveren aan de mogelijkheden binnen de financiële draagkracht van de kleine bedrijven in Macedonië.


nieuwe tunnel in Macedonië nieuwe 10 jaar oude tunnel uit Nederland

Indien u beschikt over gebruikte constructies (Rovero, etc.) en deze voor een “zeer schappelijke prijs” een hergebruik wil geven in Macedonië, kunt u contact opnemen met ondergetekende via de mail: imanse@t-home.mk

Voor meer informatie:
Pieter Imanse
Vinica
Macedonië
Tel: +389 70 377661
Publicatiedatum: