Ewoud van der Ven naar DLV Plant

Per 1 oktober begint Ewoud van der Ven (51) als senior adviseur Glasgroente bij DLV Plant. Ewoud heeft jarenlange ervaring in de glasgroente sector opgedaan.Zijn laatste werkkring was bij het adviesbureau Lucel, hier was hij werkzaam als senior adviseur Glasgroenten.Ewoud zal zijn werk als senior adviseur Glasgroente (gespecialiseerd in komkommer, tomaat en biologische teelt) voortzetten. Daarnaast zal hij meewerken aan het opzetten van het beslissingsondersteunende systeem QMS in de komkommerteelt.

Tevens zal Ewoud in samenwerking met team onderzoek van DLV Plant, de positie van DLV Plant in het glasgroentenonderzoek verder vorm gevenEwoud is bereikbaar op 06 398273 en via e.vandervendlvplant.nl.Met het aantrekken van Ewoud van der Ven bouwt DLV Plant verder aan haar leidende positie in de advisering in de glastuinbouw. Ewoud heeft jarenlange ervaring in de glasgroente sector opgedaan.Zijn laatste werkkring was bij het adviesbureau Lucel, hier was hij werkzaam als senior adviseur Glasgroenten.Ewoud zal zijn werk als senior adviseur Glasgroente (gespecialiseerd in komkommer, tomaat en biologische teelt) voortzetten. Daarnaast zal hij meewerken aan het opzetten van het beslissingsondersteunende systeem QMS in de komkommerteelt.

Tevens zal Ewoud in samenwerking met team onderzoek van DLV Plant, de positie van DLV Plant in het glasgroentenonderzoek verder vorm gevenEwoud is bereikbaar op 06 398273 en via e.vandervendlvplant.nl.Met het aantrekken van Ewoud van der Ven bouwt DLV Plant verder aan haar leidende positie in de advisering in de glastuinbouw.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven