VEK Adviesgroep start afdeling energieadvies in utiliteit

VEK Adviesgroep heeft een volgende stap gezet in de verbreding van haar dienstverlening. Naast de bestaande afdeling Engineering (nieuwbouw, bouwbegeleiding, installatie- en technisch advies, en vergunningen) en de afdeling Consultancy (financiële dienstverlening, energiezaken, herstructurering, subsidiegelden en strategische planning) is een afdeling Energie Advies voor de Utiliteit gestart.

Eerste opzet is om door middel van gecertificeerde Energie Prestatie Adviezen (EPA) en Maatwerkadviezen aanbevelingen te doen aan gebouwbeheerders omtrent mogelijke energiebesparingen. Uiteraard kan VEK Adviesgroep door de aanwezige kennis en ervaring de eventueel benodigde technische aanpassingen aan de installatie ook verder uitwerken en desgewenst begeleiden in de uitvoering. In fasen zal vervolgens toegewerkt worden naar het aanbieden van een volledig dienstenpakket in de Utiliteitsbouw met gebruikmaking van de expertise op energiezaken en financiële dienstverlening.

De afgelopen 35 jaar heeft VEK Adviesgroep zich in de tuinbouwsector met succes weten te onderscheiden. Door te denken en te werken vanuit de opdrachtgever wordt een totaalpakket aangeboden. De verschillende samenwerkende specialisten zijn op deze wijze prima in staat u ook bij complexere bedrijfsplannen of ondersteuningsopdrachten professioneel te adviseren en te begeleiden.

Zo kan een energieadvies in de tuinbouw bijvoorbeeld niet los worden gezien van de economische kant van een bedrijf, maar moet ook bekeken worden vanuit de warmtevraag. En als de kostprijs van een product grotendeels wordt bepaald door de benodigde energie om het product te maken, zal ook de bedrijfsplanning betrokken zijn bij het energieadvies, om daarna te focussen op de stroom- en gasprijzen op de middellange termijn.

Voor meer informatie:
VEK Adviesgroep
Maasdijk 86
2690 AB ’s Gravenzande
Tel. 0174-389666

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven