Greenbrothers werven personeel via Omroep Brabant

Glastuinbouw zoekt personeel via TV programma 'Baanbrekend'

In deze eerste aflevering van Baanbrekend in het nieuwe seizoen, duikt presentatrice Anoek Hagenaars al meteen midden in het groen. Ze gaat namelijk op bezoek bij Greenbrothers, een echt familiebedrijf. Nadat het bedrijf uit het Westland in 1993 naar Zevenbergen verhuisde en zijn de zoons Johan, Frank en Ben Groenewegen met z’n drieën verder gegaan. Sinds 2002 onder de naam Greenbrothers. Het bedrijf is sinds 1993 van 1,5 ha gegroeid naar 11,5 ha in 2007.


Klik hier voor de tv-reportage

Greenbrothers is met ± 35 vaste medewerkers, een jaarproductie van 5,5 miljoen kilo aubergines en een marktaandeel van ongeveer 11%, één van de belangrijkste aubergineleveranciers in Nederland. Anoek neemt een kijkje in het bedrijf, en laat zien hoe zo’n enorme productie in z’n werk gaat. Ze steekt natuurlijk ook de handen uit de mouwen en krijgt een spoedcursus aubergineplukken.
 
Greenbrothers zoekt personeel, en daarom kan iedereen die hier wel zou willen komen werken, Anoek mailen op anoek@baanbrekend.nl. In een volgende uitzending gaat Baanbrekend nog een keer kijken op de werkplek, bij de nieuwe medewerker. www.greenbrothers.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven