Improvement Centre, voorafgaand aan bijeenkomst rassenproeven

16 september: presentatie onderzoek paprikateelt onder groeilicht

Op het Improvement Centre in Bleiswijk zijn het afgelopen jaar de mogelijkheden onderzocht van een paprikateelt onder groeilicht met als doel: productie van gekleurde paprika’s in de winter en verhoging van de productie op jaarbasis met 10-15%. Nu de proef ten einde loopt, nodigen de deelnemende partijen aan deze proef u van harte uit om kennis te nemen van de eindresultaten van deze proef.Deze bijeenkomst in het Improvement Centre vindt plaats op dinsdag 16 september a.s., voorafgaand aan de bijeenkomst bij de WUR, met betrekking tot de rassenproeven, die georganiseerd wordt door de landelijke Paprikacommissie. De bijeenkomst op het IC vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur. Voor een gezond broodje met soep wordt gezorgd.

Tijdens de bijeenkomst op het Improvement Centre zullen ook de begeleidende paprikatelers u informeren over de resultaten van deze belichtingsproef en kunt u uiteraard zelf de proefkas bezoeken. Ook zijn de betrokken partijen Green Q, Hortilux Schréder en De Ruiter Seeds aanwezig om u van alle informatie te voorzien.

Bent u benieuwd naar de resultaten van deze proef en wilt u deze bijeenkomst bijwonen, dan verzoeken we u om zich aan te melden via info@improvementcentre.com onder vermelding van:

naam
adres
telefoonnummer
paprikadag 16 september

We verwelkomen u graag op dinsdag 16 september in Bleiswijk!

Met vriendelijke groet,
De deelnemende participanten
Kwekerij de Wieringermeer en Sunrise Pepper Growers 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven