Breng uw stem uit en maak hun droom werkelijkheid

Paprikateler Sander Hartman uit Sexbierum gaat voor Million Dollar Wedding

Het begon allemaal met gesnurk, een in zijn slaap draaiend kind en een geintje. Maar voor ze het goed en wel beseften, zaten Sander en Jessica uit Sexbierum in de voorronde van het nieuwe RTL-programma 'Million dollar wedding'. Nog niet zo lang geleden kon Jessica Roosenburg (31) uit Sexbierum niet slapen. Haar vriend Sander Hartman, werkzaam bij AC Hartman, lag naast haar te snurken. Zoontje Djoï van drie sliep tussen papa en mama in en lag maar te draaien. Jessica deed geen oog dicht. Chagrijnig begon ze wat te zappen. De oproep van het nieuwe programma Million dollar wedding, waarin stellen zoals de titel verraadt een droombruiloft van een miljoen dollar kunnen winnen, deed snode plannen in haar opborrelen."Nou ga ik hem te grazen nemen", dacht ze, "ik geef ons op, want dit vindt hij echt belachelijk." Maar Jessica's plannetje pakte niet uit zoals gewenst, want Sander was meteen enthousiast. "Moeten we doen, was mijn reactie", vertelt Sander, "zoiets maak je nooit meer mee." Na de eerste voorronde stonden ze gierend van het lachen buiten, omdat ze het gehaald hadden. Inmiddels zijn ze twee voorrondes verder en hebben ze bijna 4.000 andere stellen achter zich gelaten. Er zijn nu nog een kleine honderd aspirant-bruidsparen over.

Op weg naar de tweede voorronde op 2 augustus ging het nog bijna mis. De auto slipte raakte een lantaarnpaal en sloeg over de kop. Sander’s auto is total-loss, maar wonder boven wonder waren hij en Jessica praktisch ongedeerd. "We zijn met een taxi naar de voorronde gebracht. De jury was stomverbaasd", grinnikt Jessica. "Zij wisten van ons ongeluk, dus ze verwachtten misschien wel een stel stumpers." Maar hun gevoel voor humor hield Sander en Jessica op de been. "Wij lachen heel veel weg, dat is onze manier van doen. Koud twee minuten stonden we in de berm, en het eerste geintje was alweer gemaakt."

Concrete plannen om te trouwen hadden de twee nog niet, voordat zij zich inschreven voor Million dollar wedding. Toen Jessica zwanger was van hun eerste kindje, kozen ze voor geregistreerd partnerschap. Het idee was om ooit, wanneer er meer geld voorhanden was, in het Italiaanse Florence te trouwen, en daarna in Nederland een groot feest te geven voor familie, vrienden en kennissen. Dochter Nikki is nu 4, zoontje Djoï is 3. Sander en Jessica zijn vijf jaar bij elkaar. Het ging dus allemaal heel snel. "De meesten beginnen een relatie, en breiden het uit, wij deden dat andersom", legt Sander uit. "Maar het gevoel was vanaf het begin meteen goed."

Zij hebben nu stemmen nodig om door te dringen tot de volgende ronde. Via de website www.sanderenjessicauitsexbierum.nl kunt u uw stem uitbrengen. Het kost ongeveer een minuutje van uw tijd!

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven