Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HortiMaX introduceert industrieel draadloos netwerk voor P-Plus

In samenwerking met diverse leveranciers heeft HortiMaX een industrieel draadloos netwerk voor P-Plus ontworpen dat uitermate geschikt is voor mobiele toepassingen in de tuinbouw. HortiMaX heeft samen met de leverancier van draadloze toepassingen het netwerkprotocol geoptimaliseerd zodat enkel relevante gegevens worden getransporteerd. In vergelijking met consumentennetwerken zoals WiFi, is dit draadloze netwerk veel robuuster. Ook biedt dit netwerk altijd volledige netwerkdekking in de gehele kasomgeving.



Het draadloze netwerk bestaat uit het basisontvangststation, versterkers en terminals. Het systeem is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Hierdoor zoekt het systeem automatisch de beste route via de versterkers naar het basisstation. Ook is het systeem ‘self healing’. Mocht een versterker uitvallen, dan bereikt het signaal via een alternatieve route het basisstation.



P-Plus is het arbeids- en oogstregistratiesysteem van HortiMaX en is een van de best verkochte systemen van dit type in de groenteteelt. P-Plus gebruikt het draadloze netwerk voor de automatische registratie van arbeid en eventueel oogst op een oogstwagen of gewasbehandelingwagen. Door de realtime verbinding tussen terminal en P-Plus server is de (totale) oogst en positie van een wagen in de kas altijd actueel. 
Publicatiedatum: