Nieuw initiatief van Ahoy Rotterdam en Horti Fair slaat aan

Bedrijfsleven enthousiast over Horti Fair Relatiedagen

Het gezamenlijk initiatief van Ahoy Rotterdam en Horti Fair om van 16 t/m 18 maart 2009 de Horti Fair Relatiedagen te organiseren, is met enthousiasme ontvangen. Ruim 150 ondernemers uit de tuinbouwsector waren afgelopen donderdag aanwezig toen de plannen voor deze nieuwe beurs werden toegelicht door Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager B-t-B Events van Ahoy Rotterdam en Wim van der Loo, Managing Director van Horti Fair."Een bloemrijke alliantie", aldus Wim van der Loo, refererend aan een eerder artikel in het Financieel Dagblad, waarin de open mentaliteit en cultuur binnen de tuinbouw als economisch voorbeeld werd betiteld. Daarmee doelde Van der Loo op de samenwerking tussen Ahoy Rotterdam en Horti Fair. Beiden specialist op het gebied van vakbeurzen, die nu hun krachten bundelen om een nieuw beursconcept te realiseren.

"Wij kregen diverse signalen uit de tuinbouwbranche over de behoefte aan een nieuwe nationale tuinbouwbeurs, dicht in de buurt van de belangrijkste tuinbouwgebieden, op een goed bereikbare locatie. Laagdrempelig en informeel van opzet. Ahoy Rotterdam ligt natuurlijk heel centraal en bovendien hebben wij een jarenlange ervaring met de organisatie van de beurs Fresh Rotterdam (voorheen AGF Totaal). Om de gehele tuinbouwsector te kunnen bedienen, was het een logische stap om Horti Fair bij dit initiatief te betrekken", aldus Van den Nieuwenhoff. Zowel Ahoy Rotterdam als Horti Fair zijn verheugd over de totstandkoming van de samenwerking, waarbij Ahoy de organisatie voor haar rekening zal nemen.

De Horti Fair Relatiedagen worden volgens een all-in concept georganiseerd. Dit betekent dat de organisatie de totale beursdeelname voor de exposant regelt. Van standbouw tot catering, van stroomaansluiting tot relatiekaarten en alles wat daar verder bijhoort. Inmiddels hebben al vele ondernemers zich aangemeld voor deelname aan de Horti Fair Relatiedagen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven