Ontwikkelingen op energiemarkt

Ledenavond ZLTO Vakgroep Glastuinbouw

Op 15 juli organiseert de vakgroep Glastuinbouw een bijeenkomst voor alle leden met glasteelten, dus ook ondersteunend glas. Als spreker hebben we Dirk Duijzer, directeur Food & Agri van Rabobank Nederland. Hij zal ingaan op de ontwikkelingen in de sector, en met name op de gevolgen van de energieontwikkelingen en hoe de bank daar mee omgaat.

Het LEI heeft in opdracht van LTO een onderzoek uitgevoerd naar de consequenties van de hoge gasprijzen voor de verschillende bedrijfstypen. Nico van der Velde, onderzoeker, en Olaf Hietbrink, plv. Hoofd afdeling Plant van het LEI, zullen een toelichting geven op het onderzoek.

Tiny Aerts, voorzitter ZLTO-vakgroep Glastuinbouw, zal ingaan op de inzet die we als LTO Glaskracht Nederland plegen op de ontwikkelingen in de energiemarkt. Vervolgens zal Geert Pinxterhuis ingaan op de ontwikkelingen rondom project kleine gasafname.

Naast deze sprekers kent de avond een forumdiscussie waar u, als lid, natuurlijk een belangrijk deel van uitmaakt. Alle leden (met ondersteunend) glastuinbouw ontvangen voor deze bijeenkomst een uitnodiging. De bijeenkomst wordt gehouden in hotel Gilze-Rijen en begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30. De avond is wel speciaal voor leden, er zal gewerkt worden met de ledenpassen ter controle.

Ledenbijeenkomst vakgroep Glastuinbouw
Datum: 15-07-2008
Tijd: 19:30 - 22:30
Locatie: Hotel Gilze-Rijen

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven