Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gewasbeschermingsgids 2008 is weer uit

De gids voor gewasbescherming in de land- en tuinbouw en het openbaar en particulier groen kan weer besteld worden. De vertrouwde 'Rode Gids' is volledig geactualiseerd en vernieuwd. Deze nieuwe editie bevat naast informatie over chemische middelen ook een overzicht van alle niet-chemische maatregelen voor alle sectoren van de land- en tuinbouw en het openbaar en particulier groen.

De Gewasbeschermingsgids 2008 geeft een compleet overzicht van alle per 1 januari 2008 toegelaten gewas­beschermingsmiddelen in de land- en tuinbouw en het openbaar en particulier groen. Ook het thema 'geïntegreerde gewasbescherming' is prominent aanwezig. Dat betekent dat niet alleen chemische middelen maar ook niet-chemische maatregelen zijn opgenomen om ziekten en plagen te voorkomen en te bestrijden. Met het oog op de voedselveiligheid zijn ook de veiligheidstermijnen in de gids opgenomen. Afgelopen winter heeft een herbeoordeling van alle gewasbeschermingsmiddelen plaats gevonden. De gevolgen hiervan, voor zover die betrekking hebben op de inhoud van deze gids, zijn ook in deze nieuwe editie verwerkt.

De Gewasbeschermingsgids 2008 is een onmisbaar naslagwerk dat in uw bedrijfs-, advies- of onderzoekspraktijk en in het agrarisch onderwijs niet mag ontbreken. Bestel de gids hier.

Bron: WA Publishers
Publicatiedatum: