Gewasbeschermingsgids 2008 is weer uit

De gids voor gewasbescherming in de land- en tuinbouw en het openbaar en particulier groen kan weer besteld worden. De vertrouwde 'Rode Gids' is volledig geactualiseerd en vernieuwd. Deze nieuwe editie bevat naast informatie over chemische middelen ook een overzicht van alle niet-chemische maatregelen voor alle sectoren van de land- en tuinbouw en het openbaar en particulier groen.

De Gewasbeschermingsgids 2008 geeft een compleet overzicht van alle per 1 januari 2008 toegelaten gewas­beschermingsmiddelen in de land- en tuinbouw en het openbaar en particulier groen. Ook het thema 'geïntegreerde gewasbescherming' is prominent aanwezig. Dat betekent dat niet alleen chemische middelen maar ook niet-chemische maatregelen zijn opgenomen om ziekten en plagen te voorkomen en te bestrijden. Met het oog op de voedselveiligheid zijn ook de veiligheidstermijnen in de gids opgenomen. Afgelopen winter heeft een herbeoordeling van alle gewasbeschermingsmiddelen plaats gevonden. De gevolgen hiervan, voor zover die betrekking hebben op de inhoud van deze gids, zijn ook in deze nieuwe editie verwerkt.

De Gewasbeschermingsgids 2008 is een onmisbaar naslagwerk dat in uw bedrijfs-, advies- of onderzoekspraktijk en in het agrarisch onderwijs niet mag ontbreken. Bestel de gids hier.

Bron: WA Publishers

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven