"Shaping plastics beyond the obvious"

60 jaar Promens

In juli 1948 gestart als Multiplastic te Zevenaar heeft het bedrijf zich na diverse overnames en naamswijzigingen (Dynoplast 1988, Polimoon 1999; Promens 2007) in de afgelopen 60 jaar ontwikkeld van pionier op het gebied van kunststofverwerking tot internationale leverancier van technisch hoogwaardige producten met een hoge toegevoegde waarde.


Promens is een internationale organisatie met meer dan 60 productie-sites in Afrika, Azië, Europa en Noord-Amerika. Promens Group is actief in de ontwikkeling en productie van kunststof producten. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van de meest uiteenlopende technieken, in rotatiegieten is zij de grootste producent in de wereld. De organisatie heeft zo;n 6.000 medewerkers. Promens Zevenaar behoort tot de business unit Components.

Promens, gevestigd in Zevenaar, is o.a. actief in de automobielindustrie, technische industrie, land- en tuinbouwindustrie, daarnaast is zij een zogenaamde 'one stop shop' (design, ontwikkeling, engineering en productie) voor de meest uiteenlopende marktgebieden waar behoefte is aan een specialist in kunststof.

Promens is één van de grootste kunststofverwerkers in Nederland, door continue vernieuwing, nauwe samenwerking met haar klanten en de betrokkenheid van het personeel en ziet het bedrijf de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Uiteraard zal Promens dit 60-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Voor meer informatie:
Paul de Reus
Promens
Einsteinstraat 22
6900 AC Zevenaar
Tel: 0316-586100
www.promens.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven