Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Weblog Frank van Kleef:

AGF Promotie Nederland

Afgelopen week kwam ik erachter dat wij in Nederland een club hebben die zich sterk maakt voor de promotie van de agrarische sector en de producten die door die sector geteeld worden. Het zal ongetwijfeld aan mezelf leggen dat ik daar nog nooit eerder van gehoord had, maar die achterstand is nu dus ingelopen. Dankzij de nieuwe directeur die is aangetrokken in de persoon van Jack Stroeken, is AGF Promotie Nederland druk bezig meer structuur aan te brengen in de promotie van groenten en fruit, maar ook van de sector zelf.

Met een team zeer enthousiaste medewerkers is de heer Stroeken bezig om de sector bij de promotieplannen te betrekken. De mogelijkheden om onze producten te promoten blijken er wel te zijn. We hoeven de mensen die daar hun dagelijks werk van maken alleen maar te voeden met goede ideeën en deze met veel enthousiasme te ondersteunen.

Bron: Frank van Kleef, Agriport A7
Publicatiedatum: