Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LTO Groeiservice en PT organiseren:

Vanavond inloopavond geconditioneerde paprikateelt

LTO Groeiservice en het Productschap Tuinbouw nodigen u van harte uit voor de inloopavond geconditioneerde teelt Paprika. Deze vindt plaats op woensdag 18 juni 2008 van 19.00 tot 21.00 uur. De ontvangst is bij WUR Glastuinbouw, Violierenweg 1, Bleiswijk. Tussen 19.00 en 21.00 uur kunt u op twee locaties de proeven met geconditioneerde teelt paprika bekijken.
  • WUR Glastuinbouw: In drie afdelingen van 144 m2 wordt het effectvan luchtbevochtiging en luchtbevochtiging in combinatie met koeling opde groei en de ontwikkeling onderzocht.
  • Improvement Centre: In een afdeling van 1000 m2 wordt eenkoeltechniek toegepast waarmee de koude boven het gewas wordtingebracht.
Arie de Gelder (WUR Glastuinbouw) toont tijdens de avond relevantegrafieken en presenteert de tussentijdse resultaten van beide proeven.U kunt op vier momenten aanschuiven bij deze presentatie: om 19.15 uur,om 19.45 uur, om 20.15 uur en om 20.45 uur. Om 21.00 uur sluiten de deuren van de proefkassen. Daarna kunt u metelkaar napraten onder het genot van een drankje. Deze borrel vindtplaats bij WUR. Graag tot ziens op 18 juni!

Parkeren op het terrein van Wur of Improvement Centre. Graag bij aankomst melden bij WUR: vanaf Violierenweg het 2e hek door, langs het hek weer terug tot het bedrijfsgebouw van WUR. Klik hier voor een routebeschrijving.










Publicatiedatum: