Rennen tussen de kassen in Klazienaveen

8e NicSosef/Tuintotaal Nederland Tuinbouwloop

Achter het glas waar de komkommers, paprika's en tomaten groeien, wordt vrijdag 20 juni om 19.30 uur alweer de 8e 'NicSosef / Tuintotaal Nederland Tuinbouwloop' van Noord-Nederland gelopen. Ieder jaar wordt het deelnemers aantal groter en dat heeft natuurlijk te maken met het snelle parcours en de perfecte organisatie. Om de jeugd te betrekken bij het hardlopen is er voor alle kinderen van de basisschool een jeugdloop georganiseerd. De start van de jeugdloop is om 17.30 uur.

Ook bedrijven en instellingen kunnen dit jaar weer inschrijven voor de bedrijvenloop, zij lopen 5 kilometer tussen het glas. Het leuke van de bedrijvenloop is dat je samen met je collega’s een prachtige prestatie neer kunt zetten. De organisatie streeft er na dat er veel teams zijn uit de tuinbouwsector die zich inschrijven, dit omdat veel jeugdigen een centje bij verdienen in de kassen. Tuinbouwbedrijven strijden tevens om het snelste Tuinbouwbedrijf van Noord Nederland, voor de winnaar is een beker beschikbaar. Natuurlijk kunnen ook bedrijven uit andere sectoren zich inschrijven. Een team bestaat uit 4 hardlopers, waarvan de beste 3 meetellen voor het eindklassement. Voor het beste team is er een leuke beker beschikbaar.

De hoofdafstand van de Tuinbouwloop is de 10 kilometer. Op deze afstand zijn er voor de winnaars interessante geld prijzen te verdienen. Natuurlijk zijn er ook weer prijzen voor hardlopers die het parcours record weer verbeteren. Ook is er apart klassement voor wheelers. Loopgroep Noord Nederland Klazienaveen staat voor de organisatie van de 8e Tuinbouwloop van Noord Nederland. Inschrijven kan nu al op:

www.inschrijven.nl of www.loopgroepnoordnederlandklazienaveen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven