Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Derde editie Handboek Tuinbouw Kasgroenten verschenen

Tholen - Uitgeverij Boekhout heeft in samenwerking met www.groentennieuws.nl de derde editie van het Handboek Tuinbouw Kasgroenten gepubliceerd. Het handboek bevat een schat aan informatie van alle partijen in de glasgroentensector, die we stuk voor stuk voor u hebben gecontroleerd. Het is een praktisch naslagwerk geworden waar u veel plezier aan zult beleven. Alle bedrijven die in het boek vermeld staan hebben inmiddels een handboek ontvangen, of krijgen die binnenkort door de brievenbus.

Van alle telers/toeleveranciers staan NAW-gegevens vermeld, alsmede ras, merk, contactpersoon, tel/fax/gsm, dochterbedrijf, aantal personeelsleden enz. Achterin het boek vindt u de rassenoverzichten. Deze zijn uitgebreid met onderstammen en resistenties. Het productenoverzicht zorgt voor een overzichtelijk geheel.

U kunt, als deelnemer aan het Handboek Tuinbouw, ons persberichten sturen die we kunnen publiceren op www.groentennieuws.nl. Deze website biedt dagelijks tal van nieuwsberichten over groententelers, afzet, teelt en toeleveranciers. De website heeft een groot bereik onder de glasgroententelers. De dagelijkse nieuwsbrief wordt inmiddels onder ruim 3.600 e-mailadressen verspreid. We hopen dat u met plezier van onze diensten van het Handboek Tuinbouw Kasgroenten en onze nieuwssite gebruik maakt en wensen u een goed en succesvol jaar toe!

Annet Breure
Izak Heijboer