LTB heet voortaan Flynth adviseurs en accountants

Na bijna 85 jaar wijzigt LTB haar naam. LTB Adviseurs en Accountants BV, Brood en Van Ewijk/LTB en Procount/LTB gaan in de toekomst verder onder de naam Flynth adviseurs en accountants BV. De adviesorganisatie legt momenteel de laatste hand aan de herpositionering van zowel de dienstverlening als de totale uitstraling. Flynth realiseert een omzet van ca. € 65 miljoen en telt ruim 800 specialisten en 23 kantoren. Hiermee behoort de organisatie tot de top tien van adviesbureaus in Nederland.

LTB werd vaak in één adem genoemd met de agrosector en dat is en blijft ook voor Flynth een belangrijke branche maar de organisatie werkt inmiddels voor veel andere branches. Flynth biedt een compleet pakket diensten aan het hele MKB en daarbij past een nieuwe naam. Het dienstenpakket wordt constant verder uitgebreid en alle diensten zullen in elk kantoor beschikbaar zijn: alle disciplines en kennis verzameld onder één dak. Flynth kenmerkt zichzelf als de proactieve en betrokken partner voor ondernemend Nederland.

Het brede dienstenpakket strekt zich uit van accountancy, juridisch-, personeels-, bedrijfs- en belastingadvies tot aan mediation. Flynth wil met kennis van zaken ondernemen naast en samen met de ondernemer. Een uitgebreid pakket online diensten completeert de activiteiten van het ambitieuze en succesvolle adviesbureau dat het komende decennium een jaarlijkse groei van 10 procent beoogt. Flynth adviseurs en accountants BV is helder in zaken en biedt MKB-brede dienstverlening aan het bedrijfsleven. Persoonlijk en betrouwbaar als vanouds, flexibel en vernieuwend naar de toekomst.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven