Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Weblog Frank van Kleef:

Associatie van Producenten Organisaties (APO)

"Wij, de in DPA verenigde PO’s, denken dat de 8'en de afgelopen jaren uitstekend werk hebben geleverd en willen graag met U op korte termijn van gedachten wisselen om te bezien hoe deze activiteiten verder uitgebouwd kunnen worden. Binnenkort willen wij met U contact opnemen om hierover afspraken te maken." Dit is de kern van de reactie die het DPA-bestuur na een week of zesbedenktijd geformuleerd heeft op het dringende verzoek van deaangesloten leden om de APO heel laagdrempelig op te kunnen richten.

In de rest van de brief staat eigenlijk mooi verpakt "alle instrumenten om de wensen van APO in te vullen zijn er al, dus telers geef ons nog even de tijd (tot 80% van jullie is afgevallen) dan komt het helemaal goed!" We willen beginnen met niet meer, dan de verschillende productgroepen de mogelijkheid te geven met elkaar in overleg te gaan over aanvoerprognose en vraag. In plaats van oog te hebben voor wat de telers willen, blijven de bestuurders nog even tijd rekken met de discussie wie het voor het zeggen krijgt binnen de APO!

Ik werd zaterdagochtend door een Greenery-teler uit bed gebeld met een vraag over een witte vlieg probleem. Goede zaak dat telers elkaars nummer nog weten te vinden als er problemen zijn die opgelost moeten worden. Alleen jammer dat de huidige manier waarop wij tegen elkaar worden uitgespeeld blijkbaar niet als een probleem gezien wordt.
Publicatiedatum: