Kookboek ‘OOG voor Westlandse Smaak!’ groot succes

Het kookboek 'Oog voor Westlandse Smaak!' is een groot succes gebleken. Er zijn in totaal van dit receptenboek bijna 1.700 exemplaren verkocht. Het boek is sinds november vorig jaar verkrijgbaar. In het kookboek presenteren vijf regionale topkoks recepten voor thuiskoks. Aan het kookboek ‘OOG voor Westlandse Smaak!’ is meegewerkt door sterrenkok Niven Kunz van ’t Raethuys in Wateringen, Rick Batist van De Hoeksche Heeren in Hoek van Holland, Marco Westmaas van Elzenduin Beach in Ter Heijde aan Zee, Joost van Veen van HendriXs Restaurant in Naaldwijk en Edward Kreuger van De Lickebaertshoeve in Maasland.

Elke kok presenteert een driegangen menu, compleet met beschrijving van de ingrediënten en de bereidingswijze. Extra aandacht is er voor het gebruik van Westlandse producten. Gezamenlijk geven de recepten een goede indruk van het hoge niveau van de keukens van deze regionale restaurants.

Het kookboek is een initiatief van communicatiebureau Arling uit Naaldwijk. Dit bedrijf produceerde vanuit de unieke keuken van kwekerij Koppert Cress in Monster wekelijks het televisieprogramma OOG. In dit zakelijke tv-programma kreeg producent en presentator Arne Weverling van Arling alle topkoks aan het mooie Molteni-fornuis. "Op die kookdemonstraties kregen we altijd al veel respons. De stap naar de uitgave van een kookboekje met recepten van die koks was toen niet groot meer. Het is natuurlijk erg leuk dat er zoveel vraag is geweest naar deze eenmalige uitgave".

Thuiskoks die geïnteresseerd zijn in een exemplaar van het kookboek OOG voor Westlandse Smaak! kunnen zich wenden tot de deelnemende restaurants of tot Arling via 0174 – 445474.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven