Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
29 maart, Fries Congrescentrum

'Mooi Land' zoekt tuinbouwondernemers die zich willen presenteren

Vakbond CNV organiseert op 29 maart in het Fries Congrescentrum in Drachten de manifestatie 'Mooi Land'. Doel van het evenement is dat werkgevers, werknemers, CNV Land- en tuinbouw en overige deskundigen uit de regio samenwerken om de positie van agrarische bedrijven te verbeteren. De organisatie is nog op zoek naar tuinbouwondernemers die tijdens Mooi Land zichzelf willen presenteren.



'Mooi Land' start om 12.00 uur met een barbecue. Daarna zijn er onder meer presentaties (over milieu, imago, schaalvergroting, investering, personeel en innovatie) en optredens (van Erik Hulzebosch en Syb van der Ploeg). Om 16.30 uur is de manifestatie afgelopen. Toegang is gratis. In een van de hallen van 'Mooi Land' is een markt met informatiezuilen. Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar innovatieve tuinbouwondernemers. Deelname aan de informatiemarkt is gratis.

Voor meer informatie:
Clarinda Moonen
Mob: 06‐52474787
www.mooi-land.nl

Publicatiedatum: