Zeldzame dag in de groene ruimte

ZLTO Ondernemersdag

Vrijdag 29 februari aanstaande staat het Autotron in Rosmalen in het teken van de eerste ZLTO Ondernemerdag voor bedrijfsleden en medeverantwoordelijke leden van ZLTO. Het evenement belooft groots van opzet en gezellig in de uitvoering te worden. Met klinkende namen op de sprekerslijst en tientallen interessante parallelsessies waar iedere bezoeker naar behoefte een keuze uit kan maken. Op het programma staan nagenoeg alle thema’s waar de agrarische sector vandaag de dag mee bezig is. Zodat ondernemers die bewust bezig zijn met de toekomst van hun bedrijf, zich heel gericht kunnen oriënteren op nieuwe kansen in de groene ruimte.

Ontspannen setting

Tussen de bedrijven door is er volop gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen op het sfeervolle Ontmoetingsplein. De inwendige mens wordt hier op allerlei lekkers uit eigen gelederen getrakteerd, want de catering werkt met producten van ZLTO-leden en -deelnemingen. Bezoekers kunnen hier ook nader kennismaken met de vakgroepen van ZLTO, die zich op het plein zullen presenteren. Later op de avond krijgt het evenement een feestelijke afronding met optredens van Trijntje Oosterhuis en Ilse de Lange.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de ZLTO Ondernemersdag via een speciale site. Daarbij kunt u aangeven aan welke sessies en workshops u wilt deelnemen, zodat u uw eigen programma kunt samenstellen.Tip: neem eerst het aanbod door en noteer de titels en tijden van de programmaonderdelen waaraan u wilt deelnemen. U kunt dan uw keuze snel en eenvoudig opgeven. Als u daarbij problemen ondervindt, neem dan contact op met Parthen: 020-572 73 03.

De ZLTO Ondernemersdag is toegankelijk voor alle bedrijfsleden én medeverantwoordelijke leden van de ZLTO. Uw eventuele zakenpartner, medevennoot, bedrijfsleider of potentiële opvolger kan deelnemen als deze eveneens lid is. Als deze alsnog lid wil worden, kan hij of zij dat bij het aanmelden aangeven. Medeverantwoordelijk lidmaatschap is gratis, al vragen afdelingen soms een kleine bijdrage. Informeer daarvoor bij uw afdeling of neem contact op met de ZLTO Informatielijn: 0900-235 95 86.

Routebeschrijving

De ZLTO Ondernemersdag vindt plaats in het voormalig Autotron in Rosmalen, dat goed bereikbaar is. Veel afdelingen organiseren bovendien busvervoer. Als u daarvan gebruik wilt maken, informeer dan bij uw afdeling.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven