500e Meto Spuitwagen voor Kleijweg-Olsthoorn

Onlangs werd de 500ste Meto Spuitwagen afgeleverd bij Paprikakwekerij Mts Kleijweg-Olsthoorn in Hoek van Holland. Deze Meto van Berg Product, werd geleverd door Brinkman, aan Tom en Kevin Kleijweg op hun splinternieuwe kwekerij van 74.000 m2.


De 500ste Meto Spuitwagen wordt feestelijk overhandigd aan Tom en KevinKleijweg door Jaco Wessteijn van Berg Product en Wim van der Wel vanBrinkman.

De Meto spuitwagen is bestemd voor het automatisch spuiten van het gewas. Hiermee hoeft men tijdens het spuiten niet meer tussen het gewas te zijn, dit levert dan ook sterk verbeterde arbeidsomstandigheden op. Tevens levert de Meto spuitwagen een arbeidskostenbesparing op doordat de wagen (mits voorzien van een Meto-Transportwagen) volautomatisch een kas kan spuiten.

Ontwikkeling

De Meto Spuitwagen werd ontwikkeld door Berg Product in 1995. De Meto wordt in verschillende teelten naar tevredenheid gebruikt zowel in de bloemen- als in de groentensector. In al die jaren dat de Meto nu verkocht wordt, zijn er ook Meto Spuitwagens uitgeleverd met speciale toepassingsmogelijkheden. Zo zijn er onder andere Meto Spuitwagens ontwikkeld voor in de aardbeienteelt, voor horizontaal spuiten bij zaai-trays, voor het reinigen van het kasdek en voor het rijden op een eb- en vloed vloer.

Voor meer informatie:
Brinkman Agro BV
Postbus 301
2690 AH 's-Gravenzande
Tel.: 0174 446100
Fax: 0174 446150
E-mail
www.brinkman.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven