Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met LetsGrow.com weet de groententeler wat er leeft

Teeltomstandigheden veranderen elke dag. De beste teelttechnieken dus ook. Om daarin de juiste beslissingen te nemen, heeft u gegevens nodig. Cijfers. Die kunt u overal vandaan halen. Maar wat heeft u aan cijfers wanneer u ze nergens mee kunt vergelijken? Daarom heeft LetsGrow.com verschillende functionaliteiten ontwikkeld.

Door de groeiende omvang van bedrijven worden risico's en onzekerheden groter en daarmee het belang van inzicht en overzicht. Met behulp van LetsGrow zijn uw gegevens altijd live en wereldwijd via het internet beschikbaar, onafhankelijk van uw merk klimaatcomputer.

Met LetsGrow vergelijkt u online, door een paar simpele muisklikken, alle gegevens die nodig zijn om uw teelt nog verder te verbeteren. U vergelijkt ze met uw eerdere teelten. Met historische informatie. Maar ook met teelten van uw collega's. LetsGrow vormt zo het platform voor de internationale tuinbouw. U krijgt meer inzicht en bijsturing in de factoren die de uiteindelijke kosten, opbrengsten, arbeidsinspanningen en kwaliteit van uw teelt bepalen.

Via de webite www.letsgrow.com krijgt u door middel van een korte film uitleg over de mogelijkheden van LetsGrow. Daarnaast kunt u via de online demo zelf aan de slag met LetsGrow. Zo krijgt u een eerste indruk wat er mogelijk is met LetsGrow.


Publicatiedatum: