Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
kunstfotografie

Steetec Scherming ontwikkelt nieuwe huisstijl

In 2009 bestaat Steetec Scherming uit Honselersdijk 25 jaar en in de aanloop van het feestjaar wordt op dit moment een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld. Voor de beeldvorming daarvan heeft Steetec de van oorsprong Westlandse kunstfotograaf Rogier Alleblas gevraagd om enkele medewerkers in een schermomgeving te fotograferen. De koppeling tussen mens en schermtechniek is door Alleblas op bijzondere wijze vastgelegd.



Volgens een woordvoerder van Steetec is het succes van 25 jaar mede te danken aan het vaste team van medewerkers, die bepalend zijn geweest voor de huidige sfeer en efficiƫntie binnen de organisatie. Zij bepalen het gezicht van de organisatie; betrouwbaar, degelijk, constructief en stoer. Daarom wilde de directie een aantal van deze medewerkers betrekken bij de nieuwe uitingen van het jubilerende bedrijf.

Tijdens de Tuinbouwrelatiedagen in Rijswijk op 12,13 en 14 februari 2008, zullen de enkele unieke beelden van Alleblas worden getoond in de Steetec stand nummer 118.
Voor meer informatie:
Paul van Steekelenburg
Steetec Scherming
Veilingweg 29a
2675 BR Honselersdijk
Tel: 0174 - 624 009
www.steetec.nl
Publicatiedatum: