Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gebrek aan faciliteiten

Slechts 2 conservenfabrieken voor champignons in Iran

Iran telt slechts 2 conservenfabrieken voor champignons. Volgens een directielid van Iran's Mushroom is dat een gevolg van het gebrek aan faciliteiten. Aangezien de champignons vacuüm gekookt moeten worden, vermindert het gewicht van de champignons met ruim de helft en daardoor is massaproductie niet kosten-efficiënt meer. Volgens Nourbakhsh worden conservenchampignons pas weer rendabeler dan verse champignons als 80% van het gewicht van de gekookte champignons behouden blijft.