Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Fotoreportage receptie Nederlands Consulaat Hong Kong

Tholen - Het is een jaarlijks terugkerende traditie: de receptie in de ambtswoning van de Nederlandse Consul-generaal in Hong Kong tijdens de Asia Fruit Logistica. Voor de derde keer werden genodigden verwelkomd door Annemieke Ruigrok. Annemieke heet iedereen van harte welkom. Ruim twee jaar geleden was de bijeenkomst het eerste event dat zij als Consul-generaal organiseerde en dus heeft de receptie naar eigen zeggen een speciaal plekje in haar hart. 

Na het welkomstwoord volgde een speech van Henk Stigter, werkzaam als landbouwdeskundige op de ambassade. Hij had vooral veel aandacht voor de Chinese handelsdelegatie die binnenkort naar Nederland komt.De receptie lijkt een steeds internationaler karakter te krijgen. Vooral Chinese bezoekers waren goed vertegenwoordigd en voor genodigden was het dan ook een prima gelegenheid om nieuwe contacten te leggen.

Ook vonden er interessante gesprekken plaats tussen de Nederlanders onderling. "Ook al woon je 300 meter bij elkaar vandaan: hier spreek je elkaar pas echt," zei een van de aanwezigen.


Voor wie nog even wil nagenieten van de beurs:
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven