En dat is drie: nóg een Polenhotel in op Honderdland?

Tholen - De laatste weken van augustus hielden de plannen voor een mogelijk tweede Polenhotel op bedrijventerrein Honderdland de Westlandse gemoederen flink bezig. Nu blijkt dat er nog een derde Polenhotel in de maak is. Vastgoedondernemer Norman van der Windt wil een gebouw met 150 bedden realiseren om dat aan een uitzendbureau te verhuren, meldt het AD.

De vastgoedondernemer heeft naar eigen zeggen een panklaar plan klaarliggen. Door het zogenaamde voorbereidingsbesluit van de gemeente Westland waarmee de ontwikkelingen op Honderdland fase 2 op slot zijn gezet, is nu onduidelijk hoe het met de aanvraag verder moet. De aanvraag was namelijk al bij de gemeente bekend voordat de gemeente tot het voorbereidingsbesluit kwam. Een andere ondernemer diende nog net op tijd een aanvraag in.

De vraag is nu of het plan voor dit derde Polenhotel ook in behandeling moet worden genomen, net als met de aanvraag voor het tweede Polenhotel door NL Jobs. Van der Windt heeft deze week een gesprek met de gemeente.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven