Kweektrays voor Zuid-Afrikaanse markt

Proptek heeft zijn industrie leidende kweektrays en containers op de markt gebracht in Zuid-Afrika, waar ze hopen dat de producten kwekerijen zullen helpen om op een meer efficiĆ«nte en kosteneffectieve manier de beste zaailingen te kweken. 

"Ons bedrijf is al decennia bekend in Noord-Amerika en daarom is het zo spannend om nu een helemaal nieuwe markt te betreden. We denken echter dat we hier echt een verschil voor telers kunnen maken," zegt verkoopmanager Paul Greenley. "We hebben een uitstekend product en nu de arbeidskosten overal ter wereld oplopen, zijn onze producten de sleutel om een kwekerij soepel en efficiƫnt te laten werken."Het eerste product dat aangeboden wordt door Proptek is een groentenkweektray met 242 cellen, perfect zo een groot aantal gewassen, waaronder tomaten en paprika's. De plastic trays zijn ontworpen om jaren mee te gaan en om planten met uitstekende wortels te produceren die gemakkelijk uit de tray kunnen worden gehaald. 

"We beginnen op de groentenmarkt, omdat we denken dat we daar het meeste invloed kunnen hebben, maar we hebben ook andere interessante producten gereed staan, en we kunnen niet wachten om deze te delen!," voegt Paul toe. Proptek is de samenwerking aangegaan met Shaun Biggs van Ellepot South Africa, om de trays te helpen promoten.

"Ik ben ontzettend blij dat ik samen mag werken met Paul en de rest van het team," zegt Shaun. "Proptek maakt geweldige producten die de kwekerijen in Zuid-Afrika veel voordeel zullen bieden."

Voor meer informatie:
Proptek

of

Ellepot South Africa 
Adrian Hembling 
(+27)66 481 6746 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven